25th Apr 2023

"Pray For Snow" skiltet er tatt ned, vi lover!

April er en spennende måned. Ene dagen full sommersol og folk begynner å plante blomster, den andre dagen 20 cm nysnø (minst!) og alle som var flinke å byttet til sommerdekk her om dagen må nå holde seg unna veiene. 

Vi har et "Pray for snow" skilt på veggen om vinteren og i år har det levert meget godt. Det burde ha blitt tatt ned allerede i januar mener sikkert noen, men vi tok det ned rett etter at påsken var over, så vi skal ikke beskyldes for å ha noe med de siste par dagenes vær å gjøre. 

Vi er nå med i gjengen som håper at snøen smelter raskt. Ikke nødvendigvis fordi vi MÅ dra ut syklene allerede nå, men vi har en ganske stor jobb foran oss med å få sjekket at stiene i Ringebu er klare for en ny sesong. Det er alltid noen trær som rast over en sti i løpet av vinteren, broer og klopper kan ha flyttet på seg, og i tillegg kan snøsmeltingen dra med seg deler av stiene. Vi fjerner ikke bare store trær, men også småkvist, kongler og annet som kan stikke kjepper i hjulene for en bekymringsfri sykkeltur. Du skal altså ikke bli forskrekket hvis du møter oss med sag, raker og river ute i skogen i ukene fremover.

Så mange stier som mulig skal være åpnet opp innfor årets første store happening, Kick Off i pinsehelgen (26-28 mai), og vi har i tillegg noen tidligere datoer å forhold oss til, med 17-mai toget og Intro stisykling for jenter blant annet. 

Kanskje vi skulle ha lagd oss et "Pray for sun" skilt?