Vi er Værfast

Værfastgjengen. Julia Hamre, Kjell Arne Høyesveen, Hans Anton Torgersen, Astrid Husom Torgersen. Foto: Movement Media

VÆRFAST - HVA, HVEM, HVOR?

Vi er en gjeng på fire som etter en hyggelig middag vinteren 2017 startet planleggingen av konseptet som Værfast nå har blitt. Vi savnet en plass å møtes på i Ringebu på ettermiddager og kvelder og vi satt også hver og en inne med noen ideer som resulterte i at butikk, cafe, bar og guiding føltes naturlig å samle på et og samme sted. Vi håper at både lokalbefolkning, hytteeiere og forbireisende finner vegen innom Værfast for en hyggelig prat om utstyr, en god kopp kaffe eller kanskje en afterwork/afterbike/afterski. Etterhvert som konseptet vårt har vokst seg til har alt flere spurt etter muligheten til å handle hos oss på nett. Vi ønsker å møte etterspørselen og håper at du som handler hos oss her i nettbutikken får en god opplevelse! Og så håper vi at du også får muligheten til å stikke innom den fysiske butikken en gang i fremtiden.

 

Oss lages! Astrid, Julia, Hans og Kjell Arne
 

Kjell Arne Høyesveen. Foto: Værfast
Julia Hamre. Foto: Movement Media
Hans Anton Torgersen. Foto: Movement Media
Astrid Husom Torgersen. Foto: Værfast

 Kjell Arne Høyesveen

Født og oppvokst i Ringebu, bodde i Oslo noen år men fant ut at Ringebu var plassen å leve. Arbeidet i Sportsbransjen siden tidlig 90-tall. Brenner for snowboard og stisykling - en ekte jøgler! Ekspert på sykkelmekking, Kjell Arne er den som fikser demperne dine hvis du leverer dem til Værfast service. Han er også med som guide på stisykling, nærturer på vinteren og andre aktiviteter som vi tilbyr. Du møter han i butikken/kafén hvor han gjerne hjelper deg både med kaffe og utstyr.

Julia Hamre

Opprinnelig fra Sverige og innflytter til Ringebu i 2006. Jobbet innenfor reiselivet i Gudbrandsdalen i mer enn10 år, med markedsføring som hovedoppgave, før hun i januar 2022 tok steget til å bli Værfast på fulltid. Brettkjører og ivrig stisyklist, med bakgrunn i langrennspåret. Guider på sykkel, nærturer og gjerne også på langrenn. Du møter henne ofte i butikken/kafén og når hun ikke er der så sitter hun bak en PC og jobber med administrasjon og markedsøfring for Værfast.

Hans Anton Torgersen

Født og oppvokst i Ringebu. Jobbet i Tyrilistiftelsen i mange år som miljøarbeider og i Ringebu Kommune som ruskoordinator. Er nå kun engasjert i Værfast, men med spennende prosjekter på gang utenfor bedriften også.  Aktiv fluefisker og brettkjører som også liker å jakte. Har funnet sykkelgleden etter at vi starta Værfast og er med som guide på sykkel, fiske og nærturer. Hans er daglig leder i Værfast og den som er vårt talerør ut mot grunneiere/grunneierlag når vi arbeider med utvikling av stisykkelproduktet.

Astrid Husom Torgersen

Opprinnelig fra Lom og innflytter til Ringebu i 2006. Tidligere ansatt i Tyrilistiftelsen og nå sosiallærer og på Venabygd Montessori skole. Aktiv brettkjører, stisyklist og toppturentusiast. Jeger, isbader og baker. Er med som guide både på sykkel- og nærturer. Astrid har magiske evner når det kommer til bakst. Det er ofte hennes oppskrifter vi ser på når vi skal finne på noe nytt til Værfastmenyen. Du møter Astrid på helger, kvelder og i ferier i butikken/kafén.  

Værfastfamilien

Værfast har også noen fantastiske medarbeidere, som er helt uverderlige for at konseptet vårt skal være mulig å holde gående. Anders og Torje som er med som guider på mange av sommerens turer. Caroline og Mathilde som er våre faste ekstrahjelper i butikk og kafé. Vi har også hatt noen supre sommerhjelper gjennom årene. Vi setter også enormt pris på fantastiske venner som stepper inn og hjelper oss i ekstra travle perioder (ingen nevnt, ingen glemt). Vi er heldige som har et så bra team rundt oss, dere kan glede dere til å møte dem allesammen!