Personvernerklæring

Vi deler ikke info om deg eller dine kjøp med noen og vi viser ikke kjøpshistorikken til andre enn deg.

Annen "privat" info som telefon, epost og adresse deler vi med fraktfirma som Post Nord og Posten. Dem har selve strenge regler på dette så vi må bare stole på at dem etterfølger disse, ellers kan vi ikke sende deg de varene du har bestilt.

Du blir ikke lagt til automatisk i vårt nyhetsbrev når du gir oss epost-adressen din. Ønsker du å melde deg på skal vi gi deg andre muligheter til dette. Eposten din vil være lagret hos oss slik at vi kan komme i kontakt med deg hvis det er noen spørsmål om det du har kjøpt hos oss.

Du godkjenner bruk av cookies ved å bli værende på siden.

Sidene på Værfast.no kan inneholde lenker til nettsider som eies og drives av andre. Disse personvern vilkårene gjelder kun vaerfast.no, og vi har ikke ansvar for hvordan dine personopplysninger behandles på eksterne sider.

Da håper vi at dette er nok info til deg i forhold til GDPR hos oss. Det siste vi vil er å tråkke over grensa her og du vil nok oppleve oss som veldig lite pågående i fremtiden, kanskje du til og med skulle ønske du hørte mer fra oss, da kan du gjerne ta en tur innom den fysiske butikken i Ringebu så skal vi servere deg en kopp kaffe og slå av en prat om utstyr, turer eller annet som faller seg naturlig.

Spørsmål eller kommentarer

Dersom du har spørsmål eller kommentarer til hvordan vi behandler personopplysninger, kan du kontakte oss på post@vaerfast.no