5th May 2023

Hva skjer på Værfast i sommer - en oversikt

Sommeren er på gang og vi har fylt opp aktivitetskalenderen vår godt :) Påmeldingsturer, kurs, events og private guidede turer. Påmeldingene har tikket inn en stund allerede, men det er fortsatt plass på det meste av aktiviteter. Vi håper du finner noe som passer deg ekstra godt her og at vi sees i sommer!

Påmeldingsturer:

17. mai Toget - Stisykling ned 17. mai stien. Mange plasser igjen. Ja, du rekker det vanlige toget, kake, is og å skifte før :)

Introkurs stisykling for jenter - 3 onsdager fra 24. mai. Kurset er fulltegnet, men mulig å stå på venteliste. 

Fellesturer stisykling for jenter - 10 torsdager fra 25. mai. Fortsatt god plass på de fleste turene. 

Kick off Stisykkelsesongen 2023 i Ringebu - 26-28 mai. Kun 20 plasser igjen! Masse shuttlebasert sykling, demosykler, sosialt og avslappet stemning. En perfekt start på sykkelsommeren!

Black Weekend 30. juni - 2. juli - NYHET for året. Vi tar deg med på noen fantastiske stier fra Ringebu og nordover i dalen. Vi har med oss Benjamin Plaisance som guide på noen av turene. Les mer om Benjamin og stiene han har å vise fram i det siste nummeret av Terrengsykkel her

Jentetur til Trysil 3-4 juli- Astrid og Julia gjentar tidligere sesongers vellykkede og sosiale tur til Trysil, hvor vi sykler Gullia. Passer for alle nivåer. Perfekt for deg som har vært med på introkurs, men like fint for deg som har syklet masse. Trysil har noe for alle :)

Nightride 7. juli- Vi sykler på kveldstid, men denne tiden på året har vi dagslys. Mulig vi setter opp flere slike turer i løpet av sesongen, med mulighet for afterbike på Værfast etterpå selvfølgelig. 

Intens intro fluefiskekurs 12-13 juli  - Lær deg grunnene i fluefiske med Hans fra Værfast. Ettermiddag/kveld. 

Trailtour of Gudbrandsdalen 17-19 juli - Dette er drømmehelgen for oss på Værfast, hvor vi har valgt ut våre egne favorittstier fra fjell til dal.

SykkelVIKU 3-6 august- Vi er ikke arrangører (det er Ringebu Sykkelgruppe), men er veldig involverte i alt som skjer. Vi stiller som guider, arrangerer sosiale happenings og festivalen skjer rett utenfor døren til Værfast. Sommeren sykkelfest som du må få med deg :) Billettene slippes 10. mai klokken 10.00 og i fjor ble alt solgt på ca 6 timer. 

Intens intro fluefiskekurs 14-15 august- Lær deg grunnene i fluefiske med Hans fra Værfast. Ettermiddag/kveld.

Trailtour of Gudbrandsdalen 1-3 september - Dette er drømmehelgen for oss på Værfast, hvor vi har valgt ut våre egne favorittstier fra fjell til dal.

I tillegg til påmeldingsturer og kurs så kan du bli med oss på private turer i løpet av sesongen. Både på fiske og stisykling. For sykkelturer ligger alle ledige datoer ute og kan bookes direkte på nett. For fisketurene må du sende oss en forespørsel så ser vi på kapasiteten vår den forespurte dagen. Les mer om de ulike tilbudene her nede:

Stangfiske med guide - hel og halv dag. 

Fluefiske med guide - hel og halv dag. 

Stisykling med guide, uten shuttlehel dag eller halv dag.

Stisykling med guide, shuttlebaserthel dag eller halv dag.

Ser du etter noe du ikke fant her? Ta kontakt med oss så ser vi hva vi kan få til :)