Trenger du å bytte eller returnere noe du har kjøpt hos oss?

Saker & ting som er kjøpt på nettbutikken vår har du alminnelig angrerett på. Det vil si du kan returnere det du har kjøpt innen 14 dager så lenge du ikke har tuklet med produktet, (vi må kunne selge det som nytt når vi har fått det tilbake). Da får du tilbakebetalt det du betalte for varene unntatt frakt.

Melding om angrerett må være sendt fra kjøper innen 14 dager etter mottak av varen. Her teller alle kalenderdager. Av bevishensyn bør melding om angrerett fra kjøper til Værfast AS sendes skriftlig (Angrerettskjema, e-post, brev). Du velger selv om du vil bruke angrerettskjema. Så lenge vi får beskjed om at du ønsker å angre når du returner varen har du gjort alt som kreves. Varen skal leveres tilbake til Værfast i Ringebu i tilnærmet samme stand og mengde som den var i da du mottok den. Varen skal sendes tilbake til Værfast i Ringebu i originalemballasjen hvis dette er mulig. Ta gjerne kontakt på [email protected] hvis du ønsker hjelp gjennom denne prosessen, eller om du har spørsmål om angrerett. Vi vil at du skal være fornøyd.

Returkostnad

Med mindre det er snakk om defekt/feil vare, eller dersom annet er avtalt med Værfast, så skal returkostnadene dekkes av kjøper.

Returadresse

Værfast AS, Hanstadgata 7, 2630 Ringebu

Andre regler for saker og ting kjøpt i butikken her i Ringebu. Dette står informert på kvitteringen for kjøpet, hvis du ønsker å få denne med deg.

Her finner du alt du som forbruker trenger å vite hvis du angrer på et kjøp

https://www.forbrukerradet.no/angrar-du-pa-eit-kjop-nynorsk/

Nedenfor finner du det juridiske dokumentet som loven krever. Dette sendes også med varen som skal leveres til deg.

ANGRESKJEMA