Klättermusen

Det er mange ting som spiller inn for å få gode opplevelser på tur i natur. Vær, turselskap, sterk nok kaffe i termosen og valg av riktig rute er noe. Utstyr i form av gode turklær er også viktig. Vi på Værfast har valgt oss et klesmerke fra øverste hylle når det kommer til kvalitet, bærekraft og design.

Det svenske klesmerket Klättermusen startet som mange andre anerkjente klesmerker med plagg for klatrere. Det er vel ingen andre brukergrupper som er så utsatte i det de utøver sporten sin – vær, vind og skarpe steiner er noe de må tåle. Fra starten i 1975 frem til i dag har de utviklet en rekke unike plagg for bruk i all slags vær.

Alle fire av oss som driver Værfast har blitt helt forelsket i Klättermusen sine klær. T-skjorter i ull/silke, shortser som du ikke føler du har på deg, turbukser og jakker som du kommer til å ha livet ut og gensere som er så gode at du helst ikke har tid til å vaske de. Vi kan virkelig gå i god for at dette er kvalitet og god design i et!

Du skal også se lenge etter et merke som er så gjennomgående miljøbevisste i alle detaljer fra produksjon til ferdig produkt. Les gjerne mer om deres filosofi her.

Vi vil gjerne høre fra deg

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.