Sykkel

Vi sykler fra midten av mai til midten av oktober i Ringebu, noen ganger tidligere og senere også, men fjellsyklingen er litt mer begrenset til juni-september. Vi er alle sertifiserte guider steg 1 eller 2 (internasjonell stadard gjennom Norsk MTB Instruktør og Guide sertifisering) og kan tilby alt fra instruksjon og enklere turer for nybegynner til heldagsturer som går fra fjell til dal på stier i variert terreng for den som har syklet mye tidligere.

Sommeren 2019 hadde vi turer nesten hver helg (heldige oss å ha en sånn jobb!) hvor vi viste frem noe av det fineste som finnes av stier i Norge har vi fått høre i ettertid.

Til sommeren 2020 vil det bli satt opp noen faste turer hvor det er åpent for alle å melde seg på – disse blir lagt ut som arrangementer på facebook. Vi håper også på å få opp en bookingmodul for å gjøre det enkelt for deg å booke oss for private turer, enten det er deg alene eller sammen med venner/arbeidsgjengen/familien. Inntil videre er det mail eller telefon som gjelder for å bestille oss som guider. Vi anbefaler å booke i god tid for å få den dagen du ønsker, spesielt helger i august og september ble veldig fort bookede sommeren 2019.

Vi må også slå et slag for SykkelVIKU i Ringebu – som ble arrangert for første gang i august 2019. Ringebu Sykkelgruppe er arrangører og vi er involverte i mye av det som skjer den uka – både av guiding og andre happenings. Følg med på facebooksiden til SykkelVIKU og Ringebu Sykkelgruppe for å kunne sikre deg fri når det skjer!

Ta gjerne kontakt med oss her for å sjekke tilgjengeligheten på ønsket dag.