Vi vet at ikke alle er på facebook og hvis man er der så er det ikke sikkert man får med seg alt som skjer. Høyt tempo og uendelig mye informasjon som man ganske raskt kan scrolle seg forbi. Derfor har vi samlet alle våre arrangementer (så langt) for vinteren 2019/2020 her. Vi har linket alle arrangementene opp mot riktig facebookarrangement sånn at du enkelt kan finne mer informasjon. Vi håper å se deg i vinter!

Mandagsquizen vår er et kontinuerlig arrangement som snart har gått i et år! Vi kommer til å fortsette å arrangere dette hver mandag klokken 19.00 med noen få unntak. Ikke noen påmeldingsplikt og veldig lavterskel, men også veldig hyggelig. Antall deltagere varierer fra 2-12+ og vi spiller Kahoot.

Heklekurs er en ny vri denne vinteren. Værfast-Hans er en kløpper på helkling og nå har du sjansen til å lære dette selv under 3 kvelder 13.11, 27.11 og 11.12 2020. Førhåpentligvis med en fin lue som endelig resultat. Påmeldingsfrist 12.11. Kurset koster 200,- og da fikser vi garn og heklekrok.

LP og musikkquiz-kvelder. Vi inviterer til hyggelige musikk-kvelder som en fin avslutning på uka. Fredag 6. desember og fredag 17. januar. Ta med din egen LP og kvesse musikk-kunnskapen.

Pray for snow. 14 desember. Vi kan vel si at det er en tradisjon nå som vi arrangerer Pray for snow for tredje året? Første året (2018) ble suksess med den mest snørike vinteren vi kan hukse! 2019 ble vel ikke like bra, men vi fikk nok snø til å kunne gjennomføre et tipp topp Banked Slalom i mars. Vi satser på at med den starten vi har hatt med vinteren 19/20, kuldegrader og snø fra oktober, så vil årets arrangement bringe med seg mye mer av det hvite gull!

Grøtfest for voksne. 20 desember. Dette er et koselig arrangement som gir deg en mulighet til å ta et pust i førjulsstria sammen med oss. Det blir grøtservering, vingløgg og julequiz med premie til vinneren. Pris per person for grøt og gløgg: 125,-. Det er selvfølgelig lov til å komme uten å spise grøt og du trenger heller ikke å drikke vingløgg, vi har mye annet å velge mellom, både med og uten %. Vi synes bare det er hyggelig at du stikker innom :)

Værfast Banked Slalom. 14. mars. Vi kjører på med enda et Værfast Banked Slalom! Denne gangen må du nok være veldig rask for å få plass - vi ble fulltegnede i fjor med venteliste :D

Bindende påmelding til [email protected]
NB! Fjorårets deltakere har første rett på plasser ved påmelding før 1 januar! Etter dette er alle plasser åpne med påmeldingsfrist 1. februar. Først til mølla :)

Samme lokasjon som tidligere: Venåsmorka

Vi har hatt to magiske Banked-helger i 2018 og 2019. Tør vi å håpe på like fint vær og god stemning i år? Jada!
Vi kjører videre med det samme konseptet:
- Håndlaget løype (det vil bli annonsert noen dugnader for den som er interessert i litt flytting av snø)
- Kun brettkjørere
- Herre, Dame, Junior og Barneklasser
- Maks 60 deltagere totalt - hvor vi har satt av 20 herre, 20 dame og 20 junior/barn. Hvis det er noen klasser som ikke blir fylt opp til påmeldingsfristen 1. februar vil det åpnes for flere plasser i andre klasser.
- Deltakeravgift 250,- hvor 150,- går rett i premiepotten for respektive klasse på herre og dame siden. 100,- går til arrangering.
- Påmelding barn/junior 50,- som går til pølse/saft mm i målområdet
- 1 gjennomkjøring. Konkurransen teller best av 2 runs for voksen og junior. 1 run for barn.
- Bootpacking opp
- HYGGE! både på dagen og kvelden. Dagen avsluttes med premieutdeling med påfølgende bankett på Værfast (pris for middag pleier å ligge på 175-200,- pp). Vi setter opp telt ute for bedre plass i år. Start ca 18.00. Jibbing i Kaupangerparken for den som ønsker mer tid på brettet utover kvelden.
- PUBLIKUMSVENNLIG - dette er artig å se på! Det blir bål, musikk og garantert god stemning også i år.
- Kvitfjell Brettklubb er på plass med salg av pølser, saft, kaffe. Inntekt uavkortet til klubbkassa.

Bindende påmelding til [email protected]
NB! Fjorårets deltakere har første rett på plasser ved påmelding før 1 januar! Etter dette er alle plasser åpne med påmeldingsfrist 1. februar. Først til mølla :)