Vi digger alle årstider, dem har alle sin sjarm og byr på muligheter for ulike aktiviteter. Om sommeren er det sykling som er øverst på prioritetslista hos oss, sammen med fluefiske (men det er det mest Hans som driver med, vi andre ønsker bare at vi gjorde det...). På vinteren er det snowboard for alle penga. Vi kjører brett alle fire og er ekstremt stolte over å kunne si at Værfast blir en av Gudbrandsdalens (kanskje Norges?) beste brettbutikker i vinter. Her kommer du til å finne et stort utvalg av LIBTech, GNU og Jones brett. Både solids og splitboards. I tillegg tar vi inn brett fra Nitro for barn og ungdom. Vi har også et veldig ekslusivt utvalg av snowsurfs lagd av ULVA Snowsurf på Gausdal - helt unike brett som nesten er for fine for å kjøre på, men som er så råe at dem bare må ut i snøen. Det er virkelig bare å glede seg til vinteren!

Vi håper at du tar turen innom oss på Værfast, eller nettbutikken vår og at du finner drømmebrettet ditt her. Brettet som kan ta deg ned bakker, over hopp og rails, gjennom skog og både opp og ned fjell.

Nå i dagene planlegger vi for våre årlige arrangementer: Pray for snow og Værfast Banked Slalom. Vi kommer i tillegg til å videreføre nærturene som vi startet med i fjor. Følg med på vår facebookside for oppdatert arrangentinformasjon.