Foto: Håkon Lundkvist.


Snart kan du finne alle varene som vi på Værfast har på lager ute på nettbutikken på denne siden :) Når vi startet Værfast så ønsket vi å være litt av en motvekt til all netthandel. Vi ønsket at folk skulle ta seg tid til å komme innom oss for å se og ta på utstyret før man tok en avgjørelse på å kjøpe. Vi ønsket å bygge en relasjon med kunden her og nå -på ordentlig. Dette har vært noe som har fungert veldig fint i snart 2,5 år med drift, men vi har også sett at det finnes et ønske om å finne det vi tilbyr på nett. Vi har kunder som kanskje bare kjører gjennom Ringebu en gang i året, på veg nordover til toppturen i Jotunheimen med Gjendeguiden eller sørover til stiene hos Trailhead Nesbyen. Vi ønsker å være til stede for dere også når dere ikke er i Ringebu.

De siste ukenes utvikling med Korona og de tiltakene som man har måttet gjøre som en konsekvens har virkelig gitt oss et spark der bak for å få Værfast ut på det store internettet. Vi ble plutselig veldig lite synlige når vi ikke lengre hadde mulighet å invitere til en prat her i butikken vår. Gatene i Ringebu er ganske tomme om dagen når alle er flinke til å følge myndighetenes råd.

Så - nå er den nye nettsiden til Værfast i Ringebu et faktum og den skal snart fylles med kvalitetsvarer som kan sendes over vårt langstrakte land :) Vi håper selvfølgelig at du uansett tar deg tid til en tur innom oss i Ringebu når ting roer seg ned. Nattsvart Lemmel kokekaffe, deilige brownies, Værfastsnurrer, pizza, øl fra Lindheim Ølkompani og fantastisk espresso fra LIPPE er ting vi ikke kan sende og som smaker aller best i solveggen her ute. Vi gleder oss også å kunne gi en "hyggelig å se deg igjen" klem og en high five for en sykt artig sykkeltur når den dagen kommer!

Det har ikke gått lang tid, men vi SAVNER DERE!

Ta godt vare på hverandre i tiden som kommer så ses vi på andre siden igjen :)