Kjell Arne fikk guidet selveste stipatruljen!

Vi har hatt en veldig fin sykkelsommer som ble avsluttet med Fjellmillom Stisykkelfest 17-19 august, en suksess som ble gjennomført for andre året i regi av Ringebu Sykkelgruppe og det er helt sikkert flere på gang. I august fikk Ringebu også besøk fra Fri Flyt og stipatruljen. Dem filmet både på Venabygdsfjellet og på de fine stiene vi har ned til sentrum. Kjell Arne fikk være med som guide og viste dem noen av godbitene som finnes her i Ringebu. Videon ble sluppet i går og det er ikke å ta feil av at programlederen storkoste seg her ;) Det skjønner vi godt – dette er plassen for gode stiopplevelser på sykkel! Se videon ved å trykke på linken her. Nå gleder vi oss til høstdager med enda mer sykling :) Vanligvis kan vi få fantastiske turer på fjellet helt til slutten av oktober.

Bilder: Magnus Roaldset Furset @magnusroald

 


Vi vil gjerne høre fra deg

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.