Sertifiserte stisykkelguider på tur

Værfastgjengen er i skrivende stund på veg hjemover etter mer enn 3 intense kursdager i Trysil. Vi har veldig trua på Ringebu som stisykkeldestinasjon i fremtiden og jobber med flere ting for å realisere noen drømmer i den retningen. En del av dette er å utdanne oss til sertifiserte stisykkelguider gjennom NMIG (The Norwegian Organization og Mountain Bike Instructor-Guides) Steg 1 av 3 i dette kurset har akkurat blitt avsluttet i Trysil og vi ble alle sammen godkjente på eksamen i dag! Det er første gangen det er mulig å sertifisere seg som stisykkelguide i Norge og akkurat nå er vi en gjeng på ca 35 stk i hele landet med sertifikat på steg 1. Litt stolte over det ;)

Utover mange timer med kursing så ble det selvfølgelig en god del sykling på oss kveldstid. Fantastiske forhold i Trysil Bike Arena. Hit anbefales det sterkt å dra med hele familien eller vennegjengen! Perfekt plass for å finne gleden ved å sykle sti både for nybegynnere og viderekomne.

Vi er fulle av inspirasjon og pågangsmot så nå er det bare å følge med på ting fremover, sykkelhjulene har begynt å rulle for alvor i Ringebu:)


Vi vil gjerne høre fra deg

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.