Hvilken tur gleder du deg mest til i sommer?

For noen fine dager vi har hatt og kommer til å få fremover! Bare å nyte sol og varme og bruke mest mulig tid utendørs :) Vi i Værfast i Ringebu håper selvfølgelig på tipptopp forhold i hele sommer, men uansett hvordan juni, juli og august komme til å ende opp i forhold til været så har vi planer om mange fine turer til fots, på sykkel, med fiskestang i hånda, med overnatting i hengekøye, med kokkaffe i sekken, med hund ved sin side, med små eller store barn, til stubben i bakgården eller til fjelltoppen langt vekk… ja lista kan gjøres lang på hva som kan være en fin tur. Har du noen planer på tur i norsk natur i sommer? hva skal du pakke i sekken? hvor starter turen? hva er forventingene? Vi håper på å inspirere flere til å komme seg ut på alle slags turer og vi blir hele tiden selve inspirerte fra andre som gjør store og små utflukter lokalt i Ringebu eller på andre plasser i vårt langstrakte land. Del gjerne turopplevelsen med oss ved å tagge #vaerfastiringebu på ditt neste eventyr!

Til neste gang: Ut på tur, veldig sjeldent sur ;)


Vi vil gjerne høre fra deg

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.