Nå er vi syklister hele gjengen

Torsdag kveld i digg mai-vær ble brukt på beste måte. På nesten støvtørr sti med stor og liten på to hjul. Det gledes å se at flere oppdager hvor artig det er med sykling i skogen. Kjell Arne og Julia har syklet i mange år (med #nooktathetraildog som stadig følger), Torje, Gard og Trym begynte for alvor å trille i fjor og i år har vi jaggu fått både Astrid og Hans til å bli med i gjengen! Det er en stor økning i % i denne lille landsbyen, hurra for det! Nå gledes det til nye turer både nede i dalen og oppe på fjellet. Snøen smelter raskt og det er nok ikke lenge før vi kan kose oss på toppturer på Venabygdsfjellet, eller på langtur over fjellet, med kaffestopp i gamma ved Klopptjønn, før turen går videre på smooth singletrack nesten helt frem til døra på Værfast. Dette kommer til å bli den beste sykkelsommeren på lenge, det er vi sikre på :)


Vi vil gjerne høre fra deg

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.