Vår i lufta

Vi er inne i en tid da vi står med ene foten i snøkledde fjell og den andre i grønn mosekledd skog. Vi greier ikke å gi slipp på snowboardkjøring i Jotunheimen på denne tiden av året!! Mandag ble avspaseringsdag og fri fra skole. Vi reiste på setra i Leirdalen og Venabygdsbanden prøver seg på en felles topptur!! Snøen har minket betraktelig i fjellet, men vi er klare for tur. Mor, far og eldstemann (11) på splitboard. Tvillingene (6) på langrennski med feller, mor og far bærer boots og snowboard for det er nedkjøringa som alle gleder seg til. Turen går fint oppover i jevnt tempo og små pauser over Veslbrean mot Hurrbreatinden 2064 moh. Etter 4,5 t er alle mann på toppen, noen litt mere fulle av adrenalin enn andre. Sur vind på toppen, bare å fikse utstyret og kaste seg nedover breen!! Fantastisk føre, glad gjeng og enorm utsikt!! Vi blir imponerte over hva små kropper klarer å prestere i motbakke fordi gleden ved nedkjøringen er så stor. Dette ble en ny utedag med opplevelser man kan ta vare på i minneboka-mestring, samhold & glede!! Mot helga venter Leirdalen på nytt besøk av denne gjengen….


Vi vil gjerne høre fra deg

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.