Topptursesongen er i gang

Etter noen supre dager på Værfast i solskinn gikk turen til Leirdalen , Jotunheimen og setra. Påskeferien startet med en fullpakket bil & tilhenger for Venabygdsbanden.

Varsam gikk ut med skredvarsel 3. Vi tok dette med når vi gikk turene våre.

Det ble en dag med tur over Storbrean og mellom Sauen og Kniven. Bratt toppunkt på Kniven 2133 moh.Turen ned i solskinn og «god-sjogg» ble helt perfekt med gode svinger både på splitboard og randone-utstyr.

En annen dag gikk nesten hele familien innover fra Geitsetra, Søre Illåe til Søre Illåbrean mot Store Tverrbottntiden. Over breen og ned Søre Illåe var det fint cruice-føre. Litt mere skare i nederste parti mot vegen, men det var ingen hinder. Noe som gir mulighet for lek og hopping for den lekne.

Den vante turen til Veslbreatinden 2092 moh. hører også med. Her fikk Astrid øve litt mere på Jones Soulution Splitboardet-ett helt rått splitboard-bøyer meg i snøen og gleder meg stort på nye turer til tross gnagsår. Det glemmer man når man står på toppen og har utsyn over hele Jotunheimen.

Avsluttet med tur mot Storbreahøe 2001 moh. Lokalt kalt Jervefønne. Toppen ble ikke gått opp på grunn av panserføre. Nedkjøringen for gutta på splitboard fra Jones var likevel fantastisk!! Avsluttet med litt hopping i den naturlige quarteren som har bygd seg opp av snø.

Vi gleder oss allerede til å komme på setra i Leirdalen og nye toppturer. Følg oss så kan det bli muligheter for å bli med på guida turer sammen med oss. Vi kan også legge opp turer etter ønsker og ferdigheter.

Ønsker dere en fin kveld.


Vi vil gjerne høre fra deg

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.