Lokal Sweet Spot

For en vinter vi har hatt her i Ringebu! At det er et resultat av vårt «Pray for snow» arrangement i desember er vi sikre på, så det blir helt klart en reprise på det innfor neste sesong (beklager til alle som synes snømåking er dritt)

Vi i værfastfamilien har vært mye ute på tur gjennom sesongen og gleder oss til flere før snøen smelter. Gjerne med både gamle og nye bekjentskaper. Vi guider mer enn gjerne til fine plasser hvor det finnes pudder også når skianlegget er oppkjørt siden lenge. Turen vi var på i dag er et fint eksempel på det. Kort veg fra sjappa i Ringebu finner man områder som gir en følelse av villmark og at tiden stått stille de siste 100 årene. Godt for sjela helt enkelt. Vi lagde en liten film fra dagen. Enjoy!


Vi vil gjerne høre fra deg

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.